4 ting du kan lære dig selv i ferien

ugebrev-for-ledige-header.png

Ferien nærmer sig! Vi slipper tastaturerne fra næste uge, og er først tilbage igen med en ny udgave af Ugebrev for ledige den 11. august.

Er du typen, som ikke er så god til at at slappe helt af? Så repræsenterer ferien en god mulighed for både at lære noget nyt og at genoplive tabt viden - vel at mærke uden hverdagens stress og jag til at forstyrre dig. Vi har samlet 4 gode forslag i et blogindlæg.

I samme boldgade er der 9 gode - og ikke mindst udførlige - råd til, hvordan din LinkedIn-profil kan komme i decideret topform. Det er Leif Carlsen og Social Selling Company, der er afsender på den.

Derudover viser nye tal fra Forsikring & Pension, at flere end nogensinde har tegnet arbejdsløshedsforsikringer. Og endelig er KL og Lederne ude med en fælles opfordring til at holde fast i muligheden for at afholde digitale samtaler i beskæftigelsessystemet. I et modsvar maner Københavns Beskæftigelsesborgmester imidlertid til besindighed.

God ferie!

Kristian Høgh Stephansen
Kristian Høgh Stephansen30. juni 2020
  • Arbejdsliv

Tilmeld dig Ugebrev for ledige

ugebrev-for-ledige-header.png

Ugebrev for ledige udkommer hver uge med tips og tricks, eksklusive jobopslag, konkurrencer, spændende artikler og meget, meget mere.

Efter tilmelding får du adgang til vores CV Værktøjskasse med CV skabeloner, ikoner og inspiration til dit CV.

Læs mere på Ugebrevforledige.dk eller tilmeld dig herunder.