Gratis alternativ til MS Project: Kom i gang med Project Libre

project-libre.png

Kom i gang med Project Libre er minikurset for dig som gerne vil bruge gannt-diagramer, formaliseret opgave- og ressourcestyring og andre avancerede funktioner som en del af din projektstyring.

Project Libre er et open source alternativ til Microsoft Project. Det betyder at du kan downloade programmet og benytte programmmet gratis, og at det bliver udviklet og vedligeholdt af det community, der er omkring programmet.

Det er ikke helt så poleret som Microsoft Project, men det har de samme funktionaliteter. Du vil lynhurtigt kunne indtaste grundlæggende detaljer for et projekt i det, og få et overblik over hvordan det strækker sig ud i tid. Det kan ovenikøbet og benyttes til at styre ressourcer og personer som arbejder på projektet.

I minikurset gennemgår vi processen fra download til installation og indtastning af data til dit første projekt. Vi kommer igennem alle de basale funktioner.

Tag kurset hvis du gerne vil i gang med at bruge et projektstyringsværktøj og har mod på at afprøve om Project Libre passer ind i dit projektledelsesflow.

Sådan får du adgang til kurset

Alle tilmeldte på Onlinekurser.dk og FH.onlinekurser.dk har adgang til minikurset. Du finder kurset på din kursusside efter login.

Er du endnu ikke tilmeldt? Find din medlemsorganisation her, klik og følg vejledningen på skærmen.