Inspiration til dit CV: Idéer og skabeloner

CV’et er en hjørnesten i enhver ansøgning. Spørger man HR ansvarlige rundt omkring i virksomhederne viser det sig ovenikøbet, at det ganske ofte er CV’et som vil være det udslagsgivende for om du ender med at få jobbet eller ej. Det er nemlig helt normalt, at det faktisk er CV’et man starter med at skimme igennem.

Dermed kan du altså godt risikere at blive frasorteret til et job, uden at din ansøgning overhovedet er blevet læst.

Så det kan godt betale sig, at give CV’et den kærlighed, det fortjener. Og er du lige i stødet, er det også en virkelig godt ide, at have et ”brutto CV” som du kan plukke dele ud af til et tilrettet CV, som passer lige præcis til det job du søger.

Problemet med CV’et er, at det jo i sagens natur er en variation over et tema. Så her får du lidt tiltrængt inspiration.

Download CV skabeloner

Et hensigtsmæssigt layout og et flot design på dit CV giver et godt indtryk. Men det kan jo sagtens være sin sag at finde den form, som lige præcis passer dig. Her kan CV skabeloner hjælpe dig på vej.

Der er en del at hente ved blot at søge på ”CV skabeloner” på Google, men her kommer tre af bedre:

Inspiration til dit CV

Har du også gået og funderet over, hvad man kan bruge Pinterest til? Nu behøver du ikke lede længere, for Pinterest er genialt til at finde inspiration til dit CV. Her finder du alt fra de vildeste ideer til det mere enkle. Her får links til tre gode kategorier.

Kristian Høgh Stephansen
Kristian Høgh Stephansen23. maj 2016
  • CV
  • Arbejdsliv
  • Ansøgning

Tilmeld dig Ugebrev for ledige

ugebrev-for-ledige-header.png

Ugebrev for ledige udkommer hver uge med tips og tricks, eksklusive jobopslag, konkurrencer, spændende artikler og meget, meget mere.

Efter tilmelding får du adgang til vores CV Værktøjskasse med CV skabeloner, ikoner og inspiration til dit CV.

Læs mere på Ugebrevforledige.dk eller tilmeld dig herunder.