Nyt gratis kursus til dig: Frivilligt bestyrelsesarbejde

bestyrelsesarbejde.jpg

I din kursusportefølje har du nu fået adgang til et nyt kursus om frivilligt arbejde. Find kurset under kategorien "Frivilligt arbejde" i din kursusportefølje.

Kurset handler om roller, ansvar, opgaver, vedtægter, økonomi og generalforsamling, og vi ser også på, hvordan man skaber det gode samarbejde og håndterer eventuelle konflikter.

Det frivillige bestyrelsesarbejde handler selvfølgelig om vedtægter og økonomi, men det handler i høj grad også om i fællesskab at samarbejde om foreningens udvikling og varetage medlemmernes interesser. Og som bestyrelsesmedlem har du en helt unik mulighed for at være med til at præge foreningens fremtid.

I kurset lærer du blandt andet om:

Hierarkiet i en forening - hvem bestemmer hvad?, Afholdelse af generalforsamlingen, Dirigenten og referentens rolle, Vedtægterne - og deres funktion i det daglige arbejde, Forretningsorden, Ordensregler, Budget, regnskab og revision, Hvordan du læser et regnskab, Bankkonto, skat og CVR, Bestyrelsens sammensætning, roller, opgaver og ansvarsområder, Det gode samarbejde i bestyrelsen, Konflikthåndtering

Video fra kurset

Kurset består af videoer, opgaver og quizzer, og du kan se et eksempel på en video fra kurset herunder.